EXOZONE®​ BERENDEZÉSEK

Az ExOzone® berendezések az ózon fertőtlenítő képességének segítségével nem csak kis helyiségekben, de akár ipari méretekben is képesek bármilyen fertőzést okozó elemek elpusztítására.

HOGYAN MŰKÖDNEK?

A berendezések az ExOzone® technológia használatával képesek helyiségek sterilizálására, tojás és gabona fertőtlenítésére, illetve gyümölcs, zöldség és szaporító anyag kezelésére is.

MIRE HASZNÁLHATÓ?

Képesek a gombák, spórák, baktériumok, vírusok és kártevők elpusztítására, illetve csökkenti a gombák által termelt mikotoxin mennyiségét és semlegesít számos nem kívánatos kémiai vegyületet.

A berendezések mind méretben, mind teljesítményben különbözőek.
Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk kiválasztani az önnek legmegfelelőbb típust. Az árakért és egyéb információért is keressen bizalommal minket.

MIBEN KÜLÖNBÖZIK AZ EXOZONE®?

Tekintse meg a nyolc legfontosabb tulajdonságot, amelyeknek az ExOzone® az egyediségét és hatékonyságát köszönheti.

1

KÖNNYŰ KEZELÉS

A mikroprocesszoros vezérlésnek köszönhetően a berendezések az előre programozott funkciók segítségével egyszerűen, néhány gombnyomással már készen is állnak a fertőtlenítésre. Az egyedi szükségleteknek megfelelően ezek a funkciók könnyedén módosíthatók a felhasználó által.

2

HORDOZHATÓ

A kialakításának köszönhetően a berendezések könnyen mozgathatók, ennek köszönhetően a felhasználási lehetőségek igen tágak.

3

HOSSZÚ ÉLETTARTAM

A légszűrők időnkénti cseréje mellett, amelyet a használat mennyisége és a környezete határoz meg, a berendezések becsült élettartama 10 év.

4

ROBOSZTUS KIVITEL

A berendezések külső kivitelének megalkotásakor kiemelt figyelmet kapott az ipari környezetből adódó igények teljesítése mellett a praktikusság. A burkolat saválló acélból készült, továbbá a berendezések IP54 védelemmel vannak ellátva.

5

SKÁLÁZHATÓ

Az ExOzone® működési mechanizmusának köszönhetően a technológia könnyedén méretezhető a kívánt céloknak megfelelően. A berendezések számának növelésével a az adott helyiség körülményeit figyelembe véve tulajdonképpen bármekkora légtérben elvégezhető a fertőtlenítés.

6

NEGATÍV ION GENERÁTOR (NIG)

A negatív ion generátor elektromos energia felhasználásával nagy mennyiségű negatív iont állít elő.
A negatív ionok a levegőben található elektromos töltéssel rendelkező részecskék, amelyek megkötik a levegőben található szennyező anyagokat és megújító, regeneráló hatással vannak a az emberi szervezetre.

7

LEVEGŐ HŰTÉS

A beépített levegőhűtéses rendszernek köszönhetően jobb működési körülmény biztosítható, illetve mindezt alacsony áramfelvételt eredményez. Mindemellett nincs túlmelegedésből következő tűzveszély sem.

8

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A berendezések rendelkeznek érintésvédelmi tanúsítvánnyal, továbbá zárlatvédelemmel vannak ellátva. A kezelések biztonságosságának érdekében a berendezések biztonsági fényjelzést tartalmaznak, ami jelzi a kezelés folyamatait.

HOGYAN NÉZ KI A FERTŐTLENÍTÉS AZ EXOZONE®-NAL?

Ez a folyamatleírás általánosan mutatja be az ExOzone® használatát. Amennyiben részletesebb információra van szüksége a berendezések használatáról, vegye fel velünk a kapcsolatot.

1

FERTŐTLENÍTÉS ELŐTT

A fertőtlenítés előtti két legfontosabb tényező, melyet figyelembe kell vennünk: a fertőtlenítés helye és a fertőtlenítés célja. Ez a két tényező határozza meg a kezelés paramétereit.

2

A TERÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE

A berendezés előkészítése után, amely vagy a helyiségben való elhelyezését, vagy a kívülről történő csatlakoztatását jelenti, a legfontosabb dolog megbizonyosodni arról, hogy az ózonos fertőtlenítés biztonsági feltételei teljesülnek-e.

3

KEZELÉS

A kezelés automatikusan megy végbe az előre beprogramozott kezelési paramétereknek megfelelően.

4

SEMMI SEM MARAD

A fertőtlenítést követően nincs visszamaradt vegyszermaradvány és utólagos takarításra sincs szükség.

HATÓSÁGI JEGYZŐKÖNYV

Az Országos Epidemiológiai Központ munkatársaival együttműködve sikeres fertőtlenítést végeztünk 2014. április 24-én.

Az ExOzone® az ózon használatával fertőtlenít, ami az egyik legerősebb oxidáló anyag.

EXOZONE® FELHASZNÁLÓK

Az ügyfeleink és partnereink sok területen használnak különböző méretű ExOzone® berendezéseket.

HASZNÁLATI MINTAOLTALMI OKIRAT

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala U1300038 számon tartja nyilván, mint használati mintaoltalmat.

Copyright © 2014 - 2019 OzonExtrade Kft. All rights reserved.  Adatkezelési Tájékoztató