Az ExOzone® nem csak egy berendezés,
hanem egy komplex és hatékony fertőtlenítési megoldás.

BERENDEZÉS

&

TECHNOLÓGIA

 

A JÖVŐ MEGOLDÁSA: EXOZONE®

GAZDASÁGOS
MŰKÖDÉS

ZÖLD
TECHNOLÓGIA

PÁRATLAN
HATÉKONYSÁG

SZÉLESKÖRŰ
FELHASZNÁLÁS

1

FERTŐTLENÍTŐ ANYAG INGYEN

Más ózongenerátorokkal ellentétben az ExOzone® kizárólag a környező levegő felhasználásával állít elő nagy mennyiségű ózont. Ennek köszönhetően a fertőtlenítő anyag költségével nem kell számolni, így jelentősen csökken a fertőtlenítés költsége.

2

ALACSONY ÁRAMFELVÉTEL

A legjelentősebb költségcsökkentő tényező, az ExOzone® berendezések áramfelvétele, amely más berendezésekkel és ózongenerátorokkal ellentétben rendkívül alacsony.

3

VEGYSZERMENTES

Az ExOzone® környezetbarát megoldás. A berendezések által használt technológia vegyszermentes, mindemellett semmilyen vegyszermaradvány nem marad hátra a fertőtlenítést követően. Ennek következtében olyan esetekben is alkalmazható, amelyekben a hagyományos vegyszeres fertőtlenítés nem.

4

MAGAS ÓZON ÉS LEVEGŐ KIBOCSÁTÁS

Kiemelkedően fontos tulajdonsága az ExOzone® berendezéseknek, hogy képesek nagy koncentrációban ózon előállítására nagy légteljesítmény mellett, amely alkalmassá teszi őket az ipari felhasználásra is.

5

GÁZZAL TÖRTÉNŐ FERTŐTLENÍTÉS

A gázokkal történő fertőtlenítés a leghatékonyabb megoldás, mivel más anyagokkal ellentétben a gáz alapú fertőtlenítőszerek lényegesen egyszerűbben képesek megteremteni a kontaktust az elpusztítani kívánt fertőzést okozó elemekkel, legyenek azok bárhol a felületeken vagy a levegőben. Az ExOzone® esetében nem csupán a megfelelő kontaktus biztosított ezáltal, de a fertőtlenítő anyag egyenletes koncentrációja is biztosított az egész kezelés során.

AZ EXOZONE® KIVÁLÓ MEGOLDÁS SZÁMOS TERÜLETEN

TOJÁS
FERTŐTLENÍTÉS

GABONA
KEZELÉS

HELYISÉG
FERTŐTLENÍTÉS

ÉLELMISZER
KEZELÉS

Kezelési idő

Hatóanyag

Eljárás

A SIKERES FERTŐTLENÍTÉS LÉNYEGE 

A három legfontosabb tényező a kezelési idő, az ózon koncentrációja és az eljárás. Például alacsony ózon koncentráció vagy túlságosan rövid kezelési idő esetén a fertőtlenítés csupán csekély mértékben csökkenti a mikroorganizmusok számát. Általánosságban elmondható, hogy a sikeres fertőtlenítéshez 50 ppm szükséges legalább.

MAGAS ÓZONKONCENTRÁCIÓ,
DE
HOGYAN?

Az ExOzone® technológiában alkalmazott ózongenerátor egység a korlátozott ívkisüléssel megnövelt kapacitású váltott segédelektródás nagyfrekvenciás hideg töltés emisszió© (EXpanded capacity with a limited  flashover  high-frequency COld Charge EMission with changed auxiliary electrode - EXCOCEM) elvének felhasználásával működik. Ez az eljárás nem eredményez magas hőmérsékletű ívkisülést, így a tűzveszély kockázata kiküszöbölhető, amellett pedig rendkívül nagy mennyiségű ózon előállítására képes úgy, hogy kizárólag a környezeti levegőt használja fel az ózon előállítására.

ExOzone ozone oxygen cycle excocem disinfection sterilization

HATÓSÁGI EGYÜTTMŰKÖDÉS

Az Országos Epidemiológiai Központ munkatársaival együttműködve sikeres fertőtlenítést végeztünk 2014. április 24-én.

Az OEK a fertőző betegségek epidemiológiájával, járványügyi és klinikai mikrobiológiai vizsgálatokkal, valamint az immunbiológiai készítmények és diagnosztikumok ellenőrzésével foglalkozó intézet.

Az általuk kiadott jegyzőkönyv igazolja, hogy az ExOzone® fertőtlenítési megoldás képes a legellenállóbb vírusokat, baktériumokat, gombákat is közel 100%-ban elpusztítani. A közös munka közel egy évig tartott, amelynek során tökéletesítésre került a technológia.

Az ügyfeleink és partnereink sok területen használnak különböző méretű ExOzone® berendezéseket.

HASZNÁLATI MINTAOLTALMI OKIRAT

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala U1300038 számon tartja nyilván, mint használati mintaoltalmat.

Copyright © 2014 - 2019 OzonExtrade Kft. All rights reserved.  Adatkezelési Tájékoztató