"Az OzonExtrade azzal a szándékkal alakult, hogy az ózontechnológiát az élet minden területén elterjessze."

RÓLUNK

HITVALLÁSUNK

Határozottan hisszük, hogy a fenntartható fejlődés csak a környezetünkkel való tökéletes harmóniában érhető el, mindamellett hogy különös hangsúlyt fektetünk a társadalmi felelősségünkre. Az ózon megfelelő használatával egészségesebbé tehetjük a környezetünket és az életünket. Mi az OzonExtrade-nél azon dolgozunk, hogy ezt a technológiát elterjesszük a világon és az ExOzone®-t az emberiség szolgálatába állítsuk.

MIT ÉRTÜNK EL EDDIG

2014

Amint a prototípus, az ExOzone® 1.0 elkészült, megkezdtük az együttműködést az Országos Epidemiológiai Központtal, hogy hatósági megerősítést kapjunk arról, hogy a technológiánk megbízható és képes a tökéletes fertőtlenítésre. A közös munka nagyjából egy évig tartott, melynek során véglegesítettük a fertőtlenítési eljárást az ExOzone®-nal.

2015

Ez az év a technológia, a berendezés és a kezelési eljárás tesztelésével és bemutatásával telt el. Az év során élelmiszeripari és mezőgazdasági cégekkel, kórházakkal, szállodákkal dolgoztunk együtt, ezen felül pedig számos fertőtlenítést végeztünk lakásokban és házakban is. Ez idő alatt felkészültünk a sorozatgyártásra és gyártottunk egy kutatási célra kialakított berendezést egy egyetem számára.

2016

Tulajdonképpen innen számítjuk a piacra lépésünket, mivel ebben az évben több berendezést értékesítettünk. Mindemellett fertőtlenítési szolgáltatást nyújtottunk és megkezdtük a partnereinkkel a közös munkát.

2013

Miután a cég megalakult Május 2-án Magyarországon, elkezdtük az első prototípus fejlesztését.

2017

Az ózonkibocsájtás fejlesztése mellett kiváló minősítést értünk el a Horizont 2020 pályázaton a gabona toxinmentesítési eljárásunkkal. Az értékesítési partnereinkkel több berendezést értékesítettünk egy multinacionális cégnek, továbbá számos gépet rendeltek meg tőlünk a baromfi szektorban. Az értékesítési területünk kibővítése céljából megkezdtük a tárgyalásokat a leendő viszonteladónkkal az Egyessült Államokban.

2018

Az év első felében a "Szellemi alkotások hazai és nemzetközi szellemitulajdon-védelmét szolgáló tevékenységek támogatása az alkotások hasznosulásának előmozdítása érdekében 2015 (IPARJOG_15)" elnevezésű projektünkkel elnyertük a a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatását. Részletek >>

EXOZONE® ÉRTÉKESÍTŐ PARTNEREINK

 
EXOZONE® FELHASZNÁLÓK
Aviagen Kft.
Dreher Sörgyárak Zrt., SABMiller
SGS S.A.
CANDYFOUR Kft.
Gallus Kft.
Sága-Foods Kft.
Top Tojás Kft.
Alisca-Mag Kft.
Fuchs Tojás Kft.
Pannon Egyetem
MTA
Bungee
UBM Agro Zrt.
PÁK-TO Kft.
Special Hospital Krapinske Toplice
Marriott
Danubius Hotels Group
Naki Mezőgazdasági Zrt.