top of page
IMG_5828 (3).JPG
ExOzone ozone sterilization disinfection generator

Az ExOzone® egy komplex és hatékony fertőtlenítési megoldás, amely az ózon kiemelkedően hatékony fertőtlenítési képességét hasznosítja.

Ismerje meg

az univerzális felület és légtérfertőtlenítés technológiáját.

Az ExOzone® technológia alapját egy új ózonelőállítási megoldás, az EX.CO.C.EM. biztosítja, amely lehetővé teszi a nagy légterekben történő ózonnal történő fertőtlenítést. Ennek az egyedi, szabadalmaztatott megoldásnak köszönhetően nagy mennyiségben lehet gazdaságosan ózont előállítani, amely az ózonos fertőtlenítés legnagyobb korlátja volt, eddig...

A berendezések tervezése és gyártása során

a felhasználói igények magas szintű kielégítése volt a célunk.

Az ExOzone® berendezések megalkotása hosszú évek alatt gyűjtött tapasztalatokon és a vevői igények megismerésén alapult. Olyan berendezéseket akartunk létrehozni, amelyek a lehető legnagyobb hozzáadott értékkel állnak a vevőink szolgálatába, megbízható teljesítménnyel bírnak, évtizedekig működnek és a mindennapos használatuk ne jelentsen terhet.

Mindennek köszönhetően számos helyen alkalmazható az ExOzone®

ExOzone® technológia 101

Hogyan működik?

Az ExOzone® technológia alapja a korlátozott ívkisüléssel megnövelt kapacitású váltott segédelektródás nagyfrekvenciás hideg töltés emisszió© (EXpanded capacity with a limited  flashover  high-frequency COld Charge EMission with changed auxiliary electrode - EX.CO.C.EM.) elve. Ez az eljárás nem eredményez magas hőmérsékletű ívkisülést, így a tűzveszély kockázata kiküszöbölhető, amellett pedig rendkívül nagy mennyiségű ózon előállítására képes úgy, hogy kizárólag a környezeti levegőt használja fel az ózon előállítására.

Tudjon meg többet az ózonról >

ExOzone ozone oxygen cycle excocem disinfection sterilization
Ábra
icons8-timer-500 (2).png
icons8-share-500 (2).png
icons8-stationery-500 (2).png
icons8-fan-speed-500 (2).png
icons8-guarantee-500 (2).png

Hogyan fertőtlenít?

Az ExOzone® berendezések a megtermelt ózont a nagy légteljesítményű ventilátoraik segítségével eljuttatják a kezelt helyiség minden pontjára létrehozva a kontaktust az eliminálni kívánt organizmus és a hatóanyag közt. A három legfontosabb tényező a kezelési idő, az ózon koncentrációja és a fertőtlenítési módszertan.

Tudjon meg többet a fertőtlenítésről >

Miben más, mint a többi ózongép?

Az ExOzone® technológia a kereskedelmi forgalomban kapható ózongenerátorokkal ellentétben nem ózonlapok vagy ózoncsövek segítségével állítja elő az ózont, hanem az egyedi EX.CO.C.EM. megoldással. Ennek a saját fejleztésű technológiai megoldásnak hála az ExOzone® berednezésekben lévő óznkamra a környezeti levegőből képes nagy mennyiségű ózon előállítására, úgy hogy közben nagyjából két darab 100 wattos izzónak megfellő áramot vesz fel. További előnye, hogy az ózonkamra nem igényel rendszeres cserét ellentétben az ózonlapokkal és ózoncsövekkel szemben.

Tekintse meg az ExOzone® berendezéseket >

IMG_5767 (2)-PhotoRoom.png

Hatósági engedély

A magyar Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) és az Országos Epidemiológiai Központ munkatársaival 2014 elején kezdtük meg a közös munkát, amelyet a prototípus fertőtlenítési képességének vizsgálatától a kifejlesztett fertőtenítő berendezés engedélyeztetéséig folytattunk. 

Az NNK által kiadott engedélyt 2021. május 19-én kapta meg a technológia.

Az engedély kiadásához kapcsolódó vizsgálat alapjául a BSI EN 17272:2020 szabvány szolgált.

BSI EN 17272:2020 szabvány:

Kémiai fertőtlenítőszerek és antiszeptikumok

Módszer - a légtér és helyiségek fertőtlenítése automatizált eljárással

Baktericid, mikobaktericid, sporicid, fungicid, virucid, élesztőgomba-ellenes és fagocid hatás meghatározása.

bottom of page