top of page

EXOZONE®​ SR-500

Ipari méretű helyiségek és tárolók fertőtlenítésére méretezett nagy teljesítményű berendezés. Robosztus kivitelezésű, könnyyen kezelhető és jól mozgatható eszköz, amely lehetőséget biztosít olyan légterek fertőtenítésére, amelyekben eddig gázos fertőtlenítést nem lehetett alkalmazni .
110 kg
0,95 kW
1.800.000 mg/h
300 - 1.000 m2

ózon kibocsátási teljesítmény

nagyságú helyiségek/gép

súly

elektromos teljesítmény

SR-500_designed.png

Ismerje meg

a robosztus, ipari modellt és képességeit.

Az SR-500-as berendezés az ExOzone® termékcsalád teljesítmény bajnoka. Megalkotása során az ipari környezetben történő használat és a teljesítmény voltak a fő szempontok az ExOzone®-tól elvárt fertőtlenítési hatékonyság megtartása melett.

Ozonosfertotlenites_20200425_UT (3).JPG
icons8-easy-500 (3).png

Könnyedén elsajátítható használat

A mikroprocesszoros vezérlésnek köszönhetően a berendezések az előre programozott funkciók segítségével egyszerűen, néhány gombnyomással már készen is állnak a fertőtlenítésre. Az egyedi szükségleteknek megfelelően ezek a funkciók könnyedén módosíthatók a felhasználó által.

Azonnal használható és mobil

A gép nem igényel semmilyen telepítési folyamatot. A kezelni kívánt helyiségben történő elhelyezést követően azonnal hasznáható, kialakításának köszönhetően pedig jól mozgathatók.

received_1711836928881999.jpeg
icons8-redo-500 (3).png
2-5.jpg
icons8-guarantee-500 (3).png

Hosszú élettartam

Mind az anyaghasználat, mind az alkatrészek megválasztásánál elsődleges szempont volt a kiemelkedő minőség. A szakszerű tisztítás mellett, amelyet a használat mennyisége és a környezete határoz meg, a berendezések becsült élettartama 10 év.

Mindennapi használatra optimalizálva

Az SR-100-as típus tevezésekor kiemelt figyelmet kapott az időtállóság mellett a praktikusság. A burkolat saválló acélból készült, továbbá  IP54 védelemmel van ellátva. Formavilága ergonomikus, ugyan akkor robosztus.

IMG_5799 (2).JPG
icons8-stationery-500 (3).png
DSC_4264w.jpg
icons8-resize-500 (3).png

Nagyobb munka, több gép

Habár egy gép esetében létezik felső korlát a kezelt helyiség méretét tekintve, a technológia könnyedén skálázható. A berendezések számának növelésével tulajdonképpen bármekkora légtérben elvégezhető a fertőtlenítés a használt gépszám növelésével. 

Biztonságos használat

Minden egyes berendezés rendelkezik érintésvédelmi tanúsítvánnyal, továbbá zárlatvédelemmel is el vannak látva. A fertőtlenítés balesetmentes és biztonságosság kivitelezése érdekében a berendezés biztonsági fényjelzést tartalmaz, ami jelzi a kezelés folyamatait.

2-28.jpg
icons8-security-shield-500 (3).png

Felhasználási lehetőségek

Fertőtlenítési feladatok az SR-500-nak

A fertőtlenítő berendezést egy eszközként kell tekinteni, a kívánt eredmény elérése érdekében fontos a megfelelő fertőtlenítési protokol kidolgozása és az adott felhasználási körülményekhez szükséges kiegészítő eszközök használata.

Paraméterek

Megbízható gép, kiemelkedő teljesítmény

Amennyiben a gép bármely, az alábbi tulajdonságokon felüli paramtéreire és tulajdonságára kíváncsi, keressen minket bizalommal.

Teljesítmény

Kibocsátott fertőtlenítő gázkeverék

ózon-levegő gázkeverék

Légteljesítmény (névleges)

2 500 m3/h

Kibocsátott ózon mennyiség

1 800 000 mg/h

Elektromos teljesítmény (névleges)

0,95 kW

Áramforrás

230 VAC / 10 A

Méret és súly

Magasság

1 130 mm

Szélesség

400 mm

Hosszúság

990 mm

Súly

110 kg

Egyéb tulajdonságok

Burkolat anyaga

saváló acél (KO36)

Védelmi szint

IP 54

Elektromos védelem

zárlatvédelem, hővédelem, vészlekapcsolás, éritésvédelmi tanúsítvány

Tisztítás

enyhe alkoholos tisztítószerrel

Grancia

1 év gyártói

bottom of page