top of page

EXOZONE®​ SR/SG-10

Egyedi gyártású berendezés, amely speciális vevő igények kielégítésre született. Használható több ezer négyzetméteres csarnokok fertőtlenítésére, valamint gabona toxinmentesítésre szelőzőpadozatos silókban.
5.600.000 mg/h

ózon kibocsátási teljesítmény

1.000 tonna

gabona silóban

2.000 - 5.000 m2

nagyságú helyiségek/gép

550 kg

súly

6,5 kW

elektromos teljesítmény

előlap__2_-removebg-preview.png

Hadd mutassuk be Önnek  

az egyedi képességű monstrumot.

Az SR/SG-10-es berendezés egyedi igény alapján készült, ameynek gabona toxinmentesítésen kívül képesnek kellett nagy légterek fertőtenítésére is. Az ExOzone®-tól elvárt fertőtlenítési hatékonyságot és a multifunkcionális felhasználhatóságot ötvöző 550 kg-os monstrum igazi ipari felhasznáású nagyágyú lett.

Ozonosfertotlenites_20200425_UT (3).JPG
icons8-easy-500 (3).png

Könnyedén elsajátítható használat

A mikroprocesszoros vezérlésnek köszönhetően a berendezések az előre programozott funkciók segítségével egyszerűen, néhány gombnyomással már készen is állnak a fertőtlenítésre. Az egyedi szükségleteknek megfelelően ezek a funkciók könnyedén módosíthatók a felhasználó által.

Kiegészítő légszárítás

A gép kültéri használatát is lehetővé tévő nagy kapacitású légszárító kiegészítő képes a 10 000 m3/óra teljesítményű ventilláció száraz levegővel történő táplálására.

WP_000085.jpg
icons8-wind-500 (3).png
2-5.jpg
icons8-guarantee-500 (3).png

Hosszú élettartam

Mind az anyaghasználat, mind az alkatrészek megválasztásánál elsődleges szempont volt a kiemelkedő minőség. A szakszerű tisztítás mellett, amelyet a használat mennyisége és a környezete határoz meg, a berendezések becsült élettartama 10 év.

Ipari környzetre tervezve

Elsődleges szempont volt a robosztus kivitelezés, mive használata változatos ipari környezetbe történik. A burkolat saválló acélból készült, továbbá  IP64 védelemmel van ellátva. Targoncával emelhető vagy nagy átnérőjű univerzális felületekre optimalizált kerekein mozgatható.

DSCN0250.JPG
icons8-stationery-500 (3).png
Image by chris robert
icons8-corn-500 (3).png

Gabona toxinmentesítés

Az SR/SG-10-es berendezés képes szellőzőpadozatos silókban a gabona toxinmentesítésére, amelyet a saját fejleszetésű PureGrain eljárással akár 1000 tonna gabonána kezelésére is lehet alkalmazni egyszerre.

Biztonságos használat

Minden egyes berendezés rendelkezik érintésvédelmi tanúsítvánnyal, továbbá zárlatvédelemmel is el vannak látva. A fertőtlenítés balesetmentes és biztonságosság kivitelezése érdekében a berendezés biztonsági fényjelzést tartalmaz, ami jelzi a kezelés folyamatait.

2-28.jpg
icons8-security-shield-500 (3).png

Felhasználási lehetőségek

Fertőtlenítési feladatok az SR/SG-10-nek

A fertőtlenítő berendezést egy eszközként kell tekinteni, a kívánt eredmény elérése érdekében fontos a megfelelő fertőtlenítési protokol kidolgozása és az adott felhasználási körülményekhez szükséges kiegészítő eszközök használata.

Paraméterek

Robosztus gép, páratlan teljesítmény

Amennyiben a gép bármely, az alábbi tulajdonságokon felüli paramtéreire és tulajdonságára kíváncsi, keressen minket bizalommal.

Teljesítmény

Kibocsátott fertőtlenítő gázkeverék

ózon-levegő gázkeverék

Légteljesítmény (névleges)

10 000 m3/h

Kibocsátott ózon mennyiség

5 600 000 mg/h

Elektromos teljesítmény (névleges)

6,5 kW

Áramforrás

400 VAC / 25 A

Méret és súly

Magasság

2 100mm

Szélesség

960 mm

Hosszúság

1 200 mm

Súly

550 kg

Egyéb tulajdonságok

Burkolat anyaga

saváló acél (KO36)

Védelmi szint

IP 64

Elektromos védelem

zárlatvédelem, hővédelem, vészlekapcsolás, éritésvédelmi tanúsítvány

Tisztítás

enyhe alkoholos tisztítószerrel

Grancia

1 év gyártói

bottom of page